Førstemann til mølla! Salgspriser gjelder t.o.m 30/6

SUPERTILBUD

Luftsofa

Slapp av i en deilig luftsofa

Denne populære luftsofaen kan du ta med deg overalt. Den blir levert i en bærbar pose og fylles enkelt ved å dra den gjennom lufta for å få inn så mye luft som mulig. Luftsofaen er laget i et slitesterkt materiale som sikrer at du kan bruke den om og om igjen. Bruksanvisning følger med i posen. Størrelse: 260 x 70 cm Vekt: 1250 g. Kast deg oppi og nyt sommeren!

256 SIDER!

Fotballrekorder

Årets bok til fotballfans!

Et spennende nytt VM-sluttspill braker løs i Brasil i juni,og over 200 nasjoner kommer til å følge med på dramaet. Her er fotballens svar på Guinness rekordbok - full av rekorder og fakta fra de store internasjonale turneringene. Boka er spekket med flotte fotografier og har allerede etablert seg som en klassiker. Den tar for seg alle sider av den internasjonale fotballfamilien.

Hei kan du lese om:

verdensmesterskapene

deltagerlandene

dine favorittlag

lagrekordene

trenere

din favorittspiller og mye, mye mer

NORSK-ENGELSK

Ordbok med bilder

Engelsk er gøy!

I denne boka finner du mange nyttige ord og lærerike tekster
om ti forskjellige emner, fra kropp, idrett og dyr til miljøvern
og astronomi - alt på både norsk og engelsk.

En fantastisk bok som utvider barn og unges norske og engelske
ordforråd!

PUBERTETEN

Kroppen vokser

Snart voksen!

Denne boka handler om deg og kroppen din. Den forklarer hvordan du ble skapt, og hvordan du gikk fra å være baby til et stort barn. Men det viktigste er at denne boka forteller deg hva som kommer til å skje med kroppen din i framtida. Du og kroppen din skal ut på et stort eventyr, og det eventyret er om deg!

Boka beskriver enkelt og greit alt som skjer når du kommer til puberteten. Noe kan oppleves litt rart, men alle opplever vi det samme, bare på forskjellig tidspunkt. Jentene får pupper og mensen og guttene skjegg og ereksjon, og alle får hår både her og der. Alt dette kan skape litt usikkerhet, men lurer du på noe - hva som helst - så er det bare å slå opp i denne boka, og du får svar på alt du lurer på om puberteten. En lærerik og nyttig bok!

KULE KAKER!

Bursdagskaker

Bursdagskaker - en fryd for øyet og ganen!
Her får du en bok full av oppskrifter på smakfulle og imponerende kaker.  Både voksne og barn lar seg friste av bursdagskaker som Ostekake med gelélokk, Luxus gulrotkake, Farmors suksess, Sjokoladekake med fudgekrem, Regnbuekake, for ikke å glemme de imponerende temakakene – Blomsterpotte, Hello Kitty-kake, Veskekake, Piratkake og Monsterkake og mange flere temakaker. 

I boka lærer du å lage lekre bursdagskaker til små og store jubilanter. Du vil finne en rekke gode grunnoppskrifter til både kaker og fyll, hvordan du lager sukker- og modelleringspasta, og hvordan du bygger opp de ulike kakene. Alle klarer å dekorere kaker og i boka vises de grunnleggende teknikkene med trinn-for-trinn bilder.

FÅ 50 BONUSKRONER

Sjakk

Forfatteren av boka - Ellisiv Reppen - er en av Norges beste kvinnelige sjakkspillere. Hun lærer deg hvordan brikkene flyttes og hva som er lurt å gjøre i de ulike fasene av spillet. Du får også eksklusive tips av noen av verdens beste sjakkspillere. Tenk så gøy å vinne over bestefar eller en klassekamerat. Du får i tillegg prøve deg på oppgaver hentet fra verdensmesternes partier. Hvis du har et sjakkbrett kan du gjerne bruke det mens du leser, men det er ikke nødvendig. Skru på konsentrasjonen, nå må hjernen jobbe.

DEN ULTIMATE DYREBOKA

Dyr

Helt vilt - temmelig tamt!

Forfatter Åshild Skadberg tar deg videre med inn i det mangfoldige og myldrende dyreuniverset hun har skapt i Aftenposten Junior.

I boka møter du utvalgte dyr fra hele verden, ville og tamme, store og små – noen du kjenner fra før, og andre du helt sikkert ikke vet så mye om. Dyrene presenteres på en muntlig og morsom måte, og gjør at vi lærer masse nytt. Boka er tematisk delt inn i 29 kapitler, og alle kapitlene innledes med en side quiz med lærerike spørsmål som du finner svar på bakerst i boka. Boka er gjennomillustrert med fantastiske bilder, og sett gjennom forfatterens lekne blikk og kommentarer, blir denne boka en fascinerende opplevelse for lesere i alle aldre.

  • Over 200 sider med fantastiske bilder og lærerik tekst
  • Åshild Skadberg er kjent for sine spennende dyresider i Aftenposten junior.
  • Bli med på Quiz - over 300 spørsmål!

KLASSIKER

Elsa Beskows eventyrverden - Trull

Til de gode eventyrstundene!

Her får du en praktbok  fra fantastiske Elsa Beskow. Bli med til eventyrland og opplev Beskow på sitt aller beste. I denne utgaven har vi samlet flere av de mest kjente fortellingene i tillegg til kjente barneviser og rim.

Boka inneholder:
- Solegget
- Hagen min
- Petter og Lotte på eventyr
- Bæ bæ lille lam
- En vårvise
- Pers nye klær
- Hvor er de fem små grå ullgarnnøstene mine?
- Kattefotenes vise
- Historien om den nysgjerrige abboren
- Kantareller
- Puttes eventyr i blåbærskogen
- Blåklokkene