Fakta om Norge

Denne boka gir deg svar på masse du lurer på om vårt langstrakte land - fra vikingtiden frem til i dag! En perfekt bok for deg som vil vite mer, og superlur til bruk i skolen!

Norske konger og dronninger

Hvem var yngste konge noensinne? Hvem bestemte at alle skulle begynne på skole? Og hvem ble drept av en hjort? Her får du fortellingene om alle norske konger og dronninger gjennom tidene - fra Harald Hårfagre til vår egen kong Harald og dronning Sonja.

Hekta på Pokémon GO?

Tohundre sider fullpakket med ekspert-tips!

I denne boka får du oversikt over:
- alle de 151 Pokémonene. Inneholder en komplett POKÉDEX!
- alle tips, triks og strategier du må vite for å bli en Pokémon-legende
- hvordan du utvikler en sterk samling av Pokémoner
- hvordan komme raskest til neste nivå
- hvordan du finner og fanger de mest sjeldne Pokémonene
- hvordan du kan beseire et gym, uavhengig av hvor godt det er beskyttet
- historien om Pokémon
- hvordan du unngår å gå tom for batteri og mye, mye mer!

Den tredje boka om Krimteam Siri og Max åpner med en klassisk lukket-rom-gåte på et ærverdig gods. En uvurderlig kunstskatt blir stjålet, og den skyldige er nødt til å være en av gjestene i festsalen. Siri og Max tar saken, og den viser seg snart å være deres uhyggeligste hittil, med okkulte fenomener, hemmelige ganger og en krypt der det skjer mystiske ting. Siri er som alltid handlekraftig. Og Max tenker kjapt. Men det spørs om det kan redde dem, når de står overfor noe helt uforutsigbart og uforklarlig … et gjenferd!

DE TO FØRSTE BØKENE!

Trines mat 1 og 2

SUKSESSBØKENE FRA TRINE

SPAR 499,-

 

Norges desidert største matblogger har samlet sine mest populære oppskrifter i to fantastiske kokebøker.

Her er frokoster, småretter, hverdagsmat, sommermat, fristelser fra havet, høstmat, familiemiddager, romantisk 3-retter, ukemenyer og kakefavoritter.

Deilige og enkle oppskrifter som passer alle og enhver!

HALV PRIS!

SMART for livet

Ungdom mangler ofte redskap til å takle utfordringer de står overfor i et samfunn med stadig høyere krav og fokus på vellykkethet, utseende og kropp.

Denne boka er et verktøy for ungdom, med morsomme øvelser og gode eksempler.

Unge kan bli bedre rustet til å gjøre små justeringer i tanke- og følelesesmønster. Slik at de lærer seg å sette grenser, stå for egne valg, sette seg mål, forstå og mestre følelsene og verdien av å være fornøyd.

Det rasler i buskene

Det er sommer, og Tuva er med Simen og foreldrene hans på hyttetur på en liten sørlandsøy. Om natta blir de vekket av fæle lyder, nesten som skrik. På vei til stranda dagen etter hører de knurring og rasling fra buskene. Den gamle nabokona mener øya er hjemsøkt. Tuva og Simen er ikke så sikre på det, men noe skummelt foregår. Og når to nysgjerrige snushaner først har fått ferten av et uoppklart mysterium, må alle steiner snus!

Stå dønn stille: Tuva og Simen er på danskebåten. En mann med pistol dukker opp og har skumle hensikter. Før hun rekker å si i fra, kidnappes sangeren Rosetta Lewis. Sammen med kidnapperne forsvinner hun sporløst på havet i en speedbåt. Eller gjør hun det? Det er noe som ikke stemmer...

Knask eller knep: Tuva og Simen skal feire halloween hos en venn. Utenfor huset hans finner de et trusselbrev. Simen avfeier det hele som tull, men Tuva er urolig. Sent på kvelden dukker det plutselig opp noen ukjente menn på jakt etter noe langt mer verdifullt enn godteri, og nok en gang er Tuva og Simen midt oppe i et livsfarlig eventyr.

Vakker gaveboks

Astrid Lindgren pocket i boks

Astrid Lindgren-pocket i boks

I denne vakre gaveboksen har vi samlet tre av Astrid Lindgrens klassikere i flotte pocketutgaver. Fortellingene om Brødrene Løvehjerte, Ronja Røverdatter og Mio, min Mio er tidløse klassikere som vekker tanker om livet og døden, det gode og det onde og om kjærlighetens makt. De kan leses av barn så vel som voksne.

På tur i bjørneland
 

Boka handler om Lars Monsens mange dramatiske møter med bjørn i Alaskas villmark – fascinerende møter som har gitt opplevelsene det ”ville ekstra”. Hans møter med ville dyr, og rovdyrene spesielt, har preget forholdet til dem: Respekt!

Boka er rikt illustrert i tegneseriestrek som bidrar til at boka blir lettlest, spennende og engasjerende.

Tenk at Lars har sovet mer enn 4000 netter i sovepose! Han har brukt to år og syv måneder på å krysse Canada. Han brukte ni måneder på å gå Alaska på langs og ett år på å gå Norge på langs. Alt startet med den første overnattingsturen alene i skogen ved Øyungen da Lars var ni år.

I denne boka kan du lese om flere av hans spennende opplevelser og ekspedisjoner - mer spennende blir det ikke uten at du opplever det selv!

GAVEFAVORITTER!

150 norske fuglearter med beskrivelse og lyder

Fuglesang (kompaktutgave)

Fuglesang - Kompaktutgaven

 

150 norske fuglearter med beskrivelse og lyder

Noen fugler synger med vakre toner i kompliserte mønstre for å tiltrekke seg en make eller holde konkurrenter unna. Andre lokker med fløyt og rop, eller varsler om fare med skrik eller andre skarpe lyder. Felles for dem alle er at de gir lyd fra seg.

Denne hendige boken har en integrert lydavspiller med høyttaler og uttak for øretelefoner som gjør det mulig å høre fuglen samtidig som man leser om den og ser den på bildet. Det gir leseren en fascinerende fugleopplevelse enten man nyter boken hjemme eller ute i skog og mark.

Teksten og lydopptakene forteller om 150 av Norges mest karakteristiske fugler. I samspill med de vakre fotografiene og illustrasjonene blir dette kanskje den mest mangfoldige og nyskapende fugleboken som har blitt utgitt i Norge.

Lytt til boken og la et nytt språk og en ny verden åpne seg!