KINOAKTUELL - LES BOKA!

The Maze Runner 3. Dødskuren

Maze Runner nr 3 - på kino nå!

Thomas vet at OND ikke er til å stole på, men nå sier de at tiden for løgner er over. De sier at de har samlet alt de kan gjennom prøvelsene, og at de nå må stole på at lysningsboerne – når de får tilbake hukommelsen fullt og helt – hjelper dem med aller siste del av oppdraget. Det er opp til lysningsboerne å melde seg til en siste, frivillig test for å finne en kur mot oppblussingen.

Det OND ikke vet er at det har skjedd noe som ingen prøvelser eller variabler kunne ha forutsett. Thomas husker mye mer enn de tror. Og han vet at han ikke skal stole på ett ord av det OND sier.

Tiden for løgner er over. Men samtidig er sannheten mye farligere enn noe Thomas kunne ha forestilt seg. Kommer noen til å overleve dødskuren?

Heftet

NY BOK I SERIEN

Sølvmasken

og

I denne spennende fjerde boken i serien Magisteriet fører forfatterne leseren inn i det hinsidige og viser oss dødens farer.
Spennende fantasyserie for lesere fra 10 - 14 år.

Callum en av de mest fryktede og utskjelte elevene i Magisteriets historie. Det sies at han har ansvaret for et grusomt dødsfall og for en overhengende trussel om krig. Det er på grunn av alt dette at Callum settes i fengsel og avhøres. Constantine Madde har gjort seg selv udødelig og har tatt bolig i Callums kropp. Hva er det egentlig Constantine holder på med, og hvordan har han klart å bli udødelig?

Bok 3

Bronsenøkkelen

Under magusenes beskyttelse kan Call få brukt dette skoleåret til å lære seg ting og havne i alminnelig, morsomt skoleelev-bråk istedenfor bråk som kan føre til verdens undergang.
 

Så lenge han holder Valdsverk borte fra skogen og langt unna dyremorderne. Så lenge mester Josef ikke kommer tilbake. Så lenge ...

Bronsenøkkelen av Holly Black (Innbundet)
Innbundet

Hardy- guttene

Frøken Detektiv