NY BOK I SERIEN

Sølvmasken

og

I denne spennende fjerde boken i serien Magisteriet fører forfatterne leseren inn i det hinsidige og viser oss dødens farer.
Spennende fantasyserie for lesere fra 10 - 14 år.

Callum en av de mest fryktede og utskjelte elevene i Magisteriets historie. Det sies at han har ansvaret for et grusomt dødsfall og for en overhengende trussel om krig. Det er på grunn av alt dette at Callum settes i fengsel og avhøres. Constantine Madde har gjort seg selv udødelig og har tatt bolig i Callums kropp. Hva er det egentlig Constantine holder på med, og hvordan har han klart å bli udødelig?

Bronsenøkkelen

Magisteriet 3

Magisteriet

Studentene ved Magisteriet lærer å bruke magi for å skape orden i en kaotisk verden. Under magusenes beskyttelse kan Call få brukt dette skoleåret til å lære seg ting og havne i alminnelig, morsomt skoleelev-bråk istedenfor sånt bråk som kan føre til verdens undergang. Så lenge han holder Valdsverk borte fra skogen og langt unna dyremorderne. Så lenge mester Josef ikke kommer tilbake. Så lenge det virkelig ikke er noe i veien med sjelen hans. Men nå kjemper kaoset tilbake.

 

 

Bronsenøkkelen av Holly Black (Innbundet)
Innbundet

Hardy- guttene

Frøken Detektiv