Harry Potter trollbinder deg!

J.K. Rowlings første magiske klassiker i illustrert utgave. En fortryllende fest av en bok, perfekt for både trofaste fans og nye lesere. Forbered deg på å bli trollbundet i tidenes favoritt-barnebok, fylt til randen med imponerende illustrasjoner som vil ta pusten fra deg!

Harry Potter bor i et kott under trappa og har ikke feiret bursdagen sin på 11 år. Alt endrer seg når ei ugle leverer et mystisk brev med innbydelse til et utrolig sted som Harry – og alle som leser om han – aldri vil glemme.

Endelig er den her, den tredje illustrerte boken i verdens mest leste fantasyserie.

På en særegen måte klarer Jim Kay å utvide J.K. Rowlings univers slik at nye generasjoner barn verden over oppdager Harry Potter-serien - enten i armkroken til en voksen, eller på egenhånd.

Det er nesten så man kan lure på om de illustrerte utgavene om Harry Potter er funnet i bokhandelen Snirckel og Blæk i Diagonalmenningen, eller i biblioteket på Galtvort. For de har alt en bokelsker kan ønske seg. Gjennom Kays illustrasjoner ser vi historien med nye øyne. Aldri har vi sett professor Lupus og Rummelfiold, eller Fnattbussen nettopp slik.

Under dette tredje skoleåret på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom, viser Pryle-pilen seg å skjule en hemmelighet som bringer Harry på nye eventyr med Ronny og Hermine. Og det er bare begynnelsen...

SPAR 654,-

Harry Potter 1-7

Kjøp hele Harry Potter-serien i pocketutgaver, kun 599,-

Harry Potter og de vises stein - Harry Potter og mysteriekammeret - Harry Potter og fangen fra Azkaban - Harry Potter og ildbegeret - Harry Potter og Føniskorderen - Harry Potter og halvblodsprinsen - Harry Potter og dødstalismanene. Her er alle i pocketutgaver!

 

I denne forseggjorte utgaven får leseren en titt bak kulissene i en av de største filmsuksessene i Hollywoods historie. Bilder, klaffer, brev, en titt bak spesialeffektene og karakterene, intervjuer med skuespillerne og det kreative teamet bak filmserien.

Stå dønn stille: Tuva og Simen er på danskebåten. En mann med pistol dukker opp og har skumle hensikter. Før hun rekker å si i fra, kidnappes sangeren Rosetta Lewis. Sammen med kidnapperne forsvinner hun sporløst på havet i en speedbåt. Eller gjør hun det? Det er noe som ikke stemmer...

Knask eller knep: Tuva og Simen skal feire halloween hos en venn. Utenfor huset hans finner de et trusselbrev. Simen avfeier det hele som tull, men Tuva er urolig. Sent på kvelden dukker det plutselig opp noen ukjente menn på jakt etter noe langt mer verdifullt enn godteri, og nok en gang er Tuva og Simen midt oppe i et livsfarlig eventyr.

Det rasler i buskene

Det er sommer, og Tuva er med Simen og foreldrene hans på hyttetur på en liten sørlandsøy. Om natta blir de vekket av fæle lyder, nesten som skrik. På vei til stranda dagen etter hører de knurring og rasling fra buskene. Den gamle nabokona mener øya er hjemsøkt. Tuva og Simen er ikke så sikre på det, men noe skummelt foregår. Og når to nysgjerrige snushaner først har fått ferten av et uoppklart mysterium, må alle steiner snus!

Garantert vellykkede kakeoppskrifter!

Her får du en kakebok stappfull av velprøvde oppskrifter og smakfulle bilder. For å gjøre det enkelt for deg, har Kristine Ilstad delt boka inn i kapitler etter smak - slik at alle enkelt kan finne sine favoritter. Vanilje, sitrus, bær, frukt, kaffe, sjokolade, karamell, nøtter, krydder og lakris! Innenfor hvert smakskapittel finner du et rikholdig innhold av flere typer både store og små kaker. Ditt søte liv samlet mellom to permer!

Dette er en unik og variert samling av velutprøvde kakeoppskrifter med utgangspunkt i de smakene hun ser slår aller best an blant leserne av den populære kakebloggen Det søte liv. De enkle og gjennomprøvde oppskriftene er årsaken til at hun er så populær. Boka viderefører samme lettleste og inspirerende stil som kjennetegner både bloggen og den første boka. Du får 226 oppskrifter på de mest populære og velprøvde kakene.

Kristine gir deg sine personlige tips for hva som skal til for å lykkes med bakingen, i tillegg til ideer til hva du kan variere med av enda flere smaker. Fordi Kristine selv har laget og smakt alle oppskriftene, vet hun hva som fungerer - og hva som ikke fungerer. Hun har basert alle oppskriftene på helt grunnleggende baketeknikker, som du finner forklaringer på i boka, og med mye eller lite bakeerfaring vil du få til alle oppskriftene. Du er med andre ord i trygge hender når du henter frem boka for å lage det som skal bli måltidets søte punktum.

Dette er rett og slett fantastisk gode kaker – for enhver anledning og for enhver smak!

 

Her får du 50 oppskrifter på tradisjonelle kaker som smaker av suksess! Det er bare å finne frem bakebollen og lage de deiligste bløtkaker og sjokoladekaker, prinsessekaker, monsterkaker og piratkaker. Her kan du virkelig imponere gjestene og ikke minst bursdagsbarnet!

Nancy, Bess og George er på luksus-cruice! Det er jomfruturen til den fantastiske båten, Polarstjernen, men jentene begynner å lure på om det hviler en forbannelse over båten ...
En blodig kropp dukker plutselig opp i svømmebassenget, og en diger lysekrone faller ned midt i restauranten. Båten er full av passasjerer, og Frøken Detektiv må jobbe fort - hvis ikke kan dette bli den siste ferien jentene noensinne er på. Følg med, følg med!
Gode nyheter: Bess, George og jeg sitter på et tog opp til det fantastiske området Mount McKinley! Dårlige nyheter: En eller annen på Polarstjernen, cruise-skipet vi var på før vi gikk i land, laget masse trøbbel på båten. Og denne ekle passasjeren, eller kanskje det er en utilregnelig ansatt, har funnet ut at jeg er detektiv. Og nå er han eller hun på dette toget - ute etter å ta oss.
Jeg ser meg over skulderen hele tiden - alle er mistenkt!