TRE BØKER - KUN 99,-

Alma og Egon

I denne flotte boksen får du 3 lettleste bøker om Alma og Egon. Bøkene har lite tekst samt flotte fargeillustrasjoner. En perfekt pakke til lesestart. Boksen inneholder: Ensom hund, Hekselekse og Hvem lurer hvem?

Denne boka er helt genial. Her lærer du masse engelske ord og uttrykk samtidig som du lærer om en rekke dyr over hele verden. Du blir kjent med hundrevis av dyr - alt fra krypdyr og insekter til store pattedyr, fugler og fisker - og lærer deg hvilke norske og engelske uttrykk som brukes om dyrenes kroppsdeler, levested og atferd. All tekst står på både norsk og engelsk, og naturealistiske tegninger gjør dette til et lærerikt naturleksikon.

Et fantastisk bildeleksikon som engasjerer barna til å lære engelsk på en gøyal måte i eget tempo, og som utvider både norsk og engelsk ordforråd og språkforståelse!

  • prisene gjelder for aktive medlemmer

  • prisene gjelder t.o.m. 28. februar

  • gjelder så legne lageret rekker

  • førstemann til mølla!

70% RABATT!

Skurkene tar toget og LED-lykt

Et drap begås på Lillestrøm stasjon, og morderen befinner seg sannsynligvis på toget til Bergen. Er det en sammenheng mellom mordet og et stort smykkeran som skjedde i Oslo noen timer tidligere? Geniet og hans gode venn Ole Bøe, en tidligere politimann, må løse mysteriet, men ikke uten lesernes - det vil si din - hjelp! Gled deg, det er kjempespennende å løse krimgåter selv!

Sammen med boka får du en super LED-lykt du kan henge på nøkkelknippet eller sekken din. Den er 6 cm lang, og fire batterier følger med.

SPAR 200,-

Forstå tenåringen din

  • Sliter du med å nå frem til tenåringen din?
  • Hvordan kan du vite om han eller hun har det bra?
  • Hva kommer de voldsomme humørsvingningene av?

Med en tenåring i huset er det en rekke konflikter å forholde seg til.

Professor Stein Erik Ulvund anbefaler å sette klare grenser og ha en god dialog. Noen av kapitlene kan leses av den unge selv - her er det mye stoff som kan berolige tenåringen din.

Dette er den eneste foreldreskapsboka om tenåringer skrevet av en norsk forfatter. Boka er oppdatert med den nyeste forskningen.

DEN ULTIMATE DYREBOKA

Dyr

Helt vilt - temmelig tamt!

Forfatter Åshild Skadberg tar deg videre med inn i det mangfoldige og myldrende dyreuniverset hun har skapt i Aftenposten Junior.

I boka møter du utvalgte dyr fra hele verden, ville og tamme, store og små – noen du kjenner fra før, og andre du helt sikkert ikke vet så mye om. Dyrene presenteres på en muntlig og morsom måte, og gjør at vi lærer masse nytt. Boka er tematisk delt inn i 29 kapitler, og alle kapitlene innledes med en side quiz med lærerike spørsmål som du finner svar på bakerst i boka. Boka er gjennomillustrert med fantastiske bilder, og sett gjennom forfatterens lekne blikk og kommentarer, blir denne boka en fascinerende opplevelse for lesere i alle aldre.

  • Over 200 sider med fantastiske bilder og lærerik tekst
  • Åshild Skadberg er kjent for sine spennende dyresider i Aftenposten junior.
  • Bli med på Quiz - over 300 spørsmål!