Design kule ting til deg selv og vennene dine!

Boka er stappfull av morsomme ting du kan lage. Samtidig som du skaper flotte ting til deg selv eller til en venn, lærer du de grunnleggende teknikkene i hekling, strikking, lappeteknikk, applikasjon og broderi. Når du har lært deg det viktigste, kan du virkelig begynne å leke deg med løkker, sting og masker – og bli din egen designer!

Her får du 50 oppskrifter på tradisjonelle kaker som smaker av suksess! Det er bare å finne frem bakebollen og lage de deiligste bløtkaker og sjokoladekaker, prinsessekaker, monsterkaker og piratkaker. Her kan du virkelig imponere gjestene og ikke minst bursdagsbarnet!

SPAR 180,-

Infomania

Vil du lære mer?

I denne boka finner du hundrevis av fakta om dyr, byggverk, Jorda, folk og verdensrommet – alt levendegjort med fargerike illustrasjoner og grafer som er morsomme å kunne og lette å huske. Se forbløffende topp 10-tabeller og fengslende statistikker om de raskeste, høyeste og mest spennende fakta i verden. INFOMANIA vil gi deg et nytt syn på info!

Dette er ikke bare en bok, men også et spill slik at du kan utfordre deg selv, familie og vennene dine!

Det digitale panelet velger spørsmålet, og forteller dere om du har svart riktig eller galt og holder styr på poengene deres.

Boka inneholder cirka 200 bildespørsmål og 10 temaoppslag.

Harry Potter trollbinder deg!

J.K. Rowlings første magiske klassiker i illustrert utgave. En fortryllende fest av en bok, perfekt for både trofaste fans og nye lesere. Forbered deg på å bli trollbundet i tidenes favoritt-barnebok, fylt til randen med imponerende illustrasjoner som vil ta pusten fra deg!

Harry Potter bor i et kott under trappa og har ikke feiret bursdagen sin på 11 år. Alt endrer seg når ei ugle leverer et mystisk brev med innbydelse til et utrolig sted som Harry – og alle som leser om han – aldri vil glemme.

Bok 2 i denne magiske serien, fortsatt nydelig illustrert av Jim Kay.

I det andre året på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom møter Harry nye prøvelser og plageånder, blant annet en ny lærer som heter Gyldeprinz Gulmedal, og spøkelset Stønne-Stina.

Noen – eller noe – forvandler elevene til stein. Kan det være Draco Malfang, mer utspekulert enn noensinne? Kan det være Gygrid, som har en mystisk fortid som nå endelig blir avslørt? Eller er det den personen alle på Galtvort mistenker mest ... Harry Potter selv?!

Endelig er den her, den tredje illustrerte boken i verdens mest leste fantasyserie.

På en særegen måte klarer Jim Kay å utvide J.K. Rowlings univers slik at nye generasjoner barn verden over oppdager Harry Potter-serien - enten i armkroken til en voksen, eller på egenhånd.

Det er nesten så man kan lure på om de illustrerte utgavene om Harry Potter er funnet i bokhandelen Snirckel og Blæk i Diagonalmenningen, eller i biblioteket på Galtvort. For de har alt en bokelsker kan ønske seg. Gjennom Kays illustrasjoner ser vi historien med nye øyne. Aldri har vi sett professor Lupus og Rummelfiold, eller Fnattbussen nettopp slik.

Under dette tredje skoleåret på Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom, viser Pryle-pilen seg å skjule en hemmelighet som bringer Harry på nye eventyr med Ronny og Hermine. Og det er bare begynnelsen...

SPAR 654,-

Harry Potter 1-7

Kjøp hele Harry Potter-serien, kun 599,-

Harry Potter og de vises stein - Harry Potter og mysteriekammeret - Harry Potter og fangen fra Azkaban - Harry Potter og ildbegeret - Harry Potter og Føniskorderen - Harry Potter og halvblodsprinsen - Harry Potter og dødstalismanene-

 

Kroppen er helt fantastisk – og i denne boka får du bli med gjennom hele deg, fra topp til tå!

På hver side skjer det noe uventet, på side 91 får for eksempel høyre og venstre hjernehalvdel utlevert en karakterbok hvor det står hva de er flinke til og hva de ikke er så gode på. Høyre hjernehalvdel får for eksempel mye bedre karakter i forming enn venstre.