JULEFERIEN ER REDDET!

Julequiz 2018

Juleferien er reddet!

Denne quizboka inneholder mer enn 1000 spørsmål og svar, og har egne spørsmål til voksne og barn. Her finner du spørsmål innen mange ulike kategorier, og det er noe for enhver smak. Boka har også en egen del som handler om julen med spørsmål om juletradisjoner, julemat, julefilmer, julesanger og jul generelt.

NYHET OG BESTSELGER

Snøsøsteren

Fantastisk julefortelling i 24 deler som passer for juleelskere i alle aldre!

Denne nydelige adventsboka tryller frem den magiske stemningen du kjenner fra Charles Dickens' A Christmas Carol, H.C. Andersens fortellinger og barne-tv-serier som Snøfall. Bak denne vakre boka står suksessforfatteren Maja Lunde og illustratør Lisa Aisato.

Det er snart julaften, som også er Julians bursdag. Vanligvis er det årets beste dag, når juletreet står pyntet og lysene er tent, luften er fylt av lukten fra klementiner og pepperkaker, og det knitrer fra peisen.

Men i år er ingenting som det pleier. Julian og familien bærer på en stor sorg etter at storesøsteren Juni døde, og Julian teker at julen rett og slett er avlyst.

Så en dag møter Julian den livsglade Hedvig. Hun minner ham på hvor fin julen kan være, og han begynner å tro at det kan bli jul likevel. Men det er noe mystisk med huset som Hedvig bor i. Hvem er den underlige gamle mannen som stadig dukker opp? Og hva er det egentlig Hedvig skjuler?

Fangen fra Azkaban

Endelig er den her, den tredje illustrerte boken i verdens mest leste fantasyserie. På en særegen måte klarer illustratøren Jim Kay å utvide J.K. Rowlings univers slik at nye generasjoner barn og unge verden over oppdager Harry Potter-serien. Det er nesten så man kan lure på om de illustrerte utgavene om Harry Potter er funnet i bokhandelen Snirckel og Blæk i Diagonalmenningen, eller i biblioteket på Galtvort. For de har alt en bokelsker kan ønske seg.

Kay variere uttrykket gjennom hele historien fra detaljerte observasjoner til dramatiske oppslag som går over to sider. Fellesnevneren for alt han gjør, er at arbeidet hans vibrerer av liv, farge og en uendelig vitalitet. Enten man er ny som Harry Potter-leser eller har levd med universet lenge, vil denne utgaven av Harry Potter og Fangen fra Azkaban transportere leseren til et magisk sted det er verdt å besøke

Praktfull bildebok!

Barn sover. Voksne sover. Dyr sover. Og årstidene sover, de også. Når vinteren er våken, sover de tre andre. Og når vinteren skal få sove, da står våren opp fra drømmene sine. Etter våren våkner sommeren, og etter sommeren kommer høsten, og så er det vinter igjen.

Søstrene Haddy Njie og Lisa Aisato har lenge hatt lyst til å lage en bildebok sammen. En nattabok om årstidene, som sover og våkner til liv. En nattabok til å lese på sengekanten, året rundt.

Ta med Mummitrollet på tur!

Flott, foret sminkepung/toalettmappe i tekstil med Mummi-mønster. 

Passer til både barn og voksne.

Håndlaget i Sverige.
11x17 cm.
Fremstilt i 100% bomull

SPAR 200,-

Spill i samleboks

Gøy med spillkveld!

Å spille spill med venner og familie gøy! Her får du en eske med Yatzy, lette og vanskelige Sudoku, det populær Ludo-spillet og selvfølgelig en kortstokk. Alt i boks når du vil utfordre deg selv og andre!

Vi gleder oss til jul!