AKTUELL

J.K. Rowlings magiske verden 1

En eventyrlig opplevelse!

Bli med bakom scenene, og se hvordan filmskaperne lager de magiske filmene basert på J.K. Rowlings herlige univers. Boka inneholder bilder fra de åtte Harry Potter-filmene, samt den nye kinofilmen Fantastiske Fabeldyr og hvor de er å finne. En godbit for små og store Rowling-fans!

Mega 13+

Bli medlem i dag!

Få GRATIS velkomstpakke!

Du betaler kun porto

GRATIS velkomstpakke

GOD HJELP

SMART for livet

Ungdom mangler ofte redskap til å takle utfordringer de står overfor i et samfunn med stadig høyere krav og fokus på vellykkethet, utseende og kropp.

Denne boka er et verktøy for ungdom, med morsomme øvelser og gode eksempler.

Unge kan bli bedre rustet til å gjøre små justeringer i tanke- og følelesesmønster. Slik at de lærer seg å sette grenser, stå for egne valg, sette seg mål, forstå og mestre følelsene og verdien av å være fornøyd.

Husnisser og havfolk, Cornwall-feer og drager – trollmannsverdenen huser en rekke uforglemmelige magiske skapninger og eiendommelige monstre. I denne fargeleggingsboka flommer det over av detaljerte illustrasjoner som er inspirert av filmene om Harry Potter. Her møter du et rikt utvalg vesener fra Den forbudte skogen, Den store innsjøen og mye mer.

Fra de fire Galtvort-husenes våpenskjold til de overdådige varene hos Wiltersens Wærste: Harry Potters verden flommer over av strålende farger! Boka er fylt med intrikate illustrasjoner og forseggjort design fra produksjonene av Harry Potter-filmene. Fyll trollmannsverdenen med farger mens du utforsker Galtvort-slottet, den forbudte skogen og mye mer!