Norsk lettlest krimserie!

Skoddefyrstens hevn

Krimteam Siri og Max tar saken!

Bli med til den idylliske lille byen Heimvik, som kanskje ikke er så idyllisk likevel. I denne første boka om mesterhjernen Max og hans handlekraftige makker Siri skjer det ikke mindre enn to forbrytelser samme kveld. Det blir en nervepirrende sak for krimteamet, og ikke minst for den lettskremte lensmann Winston Indregård.

Det er en tåkete kveld i oktober. Alarmen til "Sandras dyreklinikk" uler i mørket. Dyremedisiner for hundretusener av kroner blir stjålet. Samtidig skjer det en annen forbrytelse i skjul, som er langt alvorligere. Snart kommer Max og Siri på sporet av en mistenkt, en lyssky figur som kalles Skoddefyrsten. Men det er også noen som følger etter dem ...

Unge grøsserlesere kan glede seg til tre fryktelige, underholdende kuldegys. For nå er de mest populære bøkene i suksess-serien Marg og Bein samlet mellom to permer. I denne grusomme boka kan du grøsse og grue deg til disse historiene: Vokteren, Dukken og Dødelig blitz. Boka inneholder også to isnende noveller og bonusstoff i form av intervjuer med forfatterne.

Mega 10-12

Bli medlem i dag!

Få GRATIS velkomstpakke!

Du betaler kun porto

GRATIS velkomstpakke

Bok 2 med Siri & Max!

Mesterhjernen

Hvem har mesterhjerne?

Ingen tvil om at Max 12 år, er utstyrt med mesterhjerne. Han er Heimviks beste sjakkspiller uansett alder. Denne helgen skal det være stor sjakkturnering. Alle vil slå Max. Max beste venn Siri og hennes pappa lensmannen er dommere. Men mens de første kampene er i gang, skjer det mystiske ting. Safen i kommunehuset blir robbet for 1 million kroner og bankkontoene til deltagerne blir tømt. Hva er det som skjer? Krimteam Siri og Max kaster seg hodestups inn i saken. Dette vil de finne ut av. Men  ingen ante vel at det skulle by på så mye dramatikk. Spennende fra første side.

AKTUELL

J.K. Rowlings magiske verden 1

En eventyrlig opplevelse!

Bli med bakom scenene, og se hvordan filmskaperne lager de magiske filmene basert på J.K. Rowlings herlige univers. Boka inneholder bilder fra de åtte Harry Potter-filmene, samt den nye kinofilmen Fantastiske Fabeldyr og hvor de er å finne. En godbit for små og store Rowling-fans!

Tenk at Lars har sovet mer enn 4000 netter i sovepose! Han har brukt to år og syv måneder på å krysse Canada. Han brukte ni måneder på å gå Alaska på langs og ett år på å gå Norge på langs. Alt startet med den første overnattingsturen alene i skogen ved Øyungen da Lars var ni år.

I denne boka kan du lese om flere av hans spennende opplevelser og ekspedisjoner - mer spennende blir det ikke uten at du opplever det selv!

På tur i bjørneland
 

Boka handler om Lars Monsens mange dramatiske møter med bjørn i Alaskas villmark – fascinerende møter som har gitt opplevelsene det ”ville ekstra”. Hans møter med ville dyr, og rovdyrene spesielt, har preget forholdet til dem: Respekt!

Boka er rikt illustrert i tegneseriestrek som bidrar til at boka blir lettlest, spennende og engasjerende.