Music Angel Friendz, Blå

Music Angel Friendz er en portabel høyttaler som er lett å bruke. Den kan kobles til alle digitale lydkilder som har 3.5 mm mini-jack-utgang for hodetelefoner. Klikk Teknologi trillet terninggkast seks!

Innbinding:
ISBN/EAN: 7090028660136
Omtale Music Angel Friendz, Blå

Super Ministereo-høyttaler laget i solid aluminiumskabinett. Den digitale forsterkeren er på 2x3W effekt. Den har innebygget et oppladbart litiumbatteri på 3,7V og1000 mAh. Spilletiden er 10-50 timer. Høytaleren kan kobles sammen med andre FRIENDZ slik at lydstyrken økes. Passer til iPhone, iPad, iPod, MP3 spillere, PC/MAC og alle digitale lydkilder som har 3,5 mm hodetelefonutgang. Pakken inneholder i tillegg 2 kabler, en smykkepose og brukerveiledning. Kan lades fra PC/MAC og vanlig USB-lader.

Til toppen

Anmeldelser av Music Angel Friendz, Blå

Terningkast 6 på klikk.no

[...] Minihøyttaleren Music Angel Friendz har potensial til å bli sommerens store hit, skrev vi i juni i fjor. Og det ble det. Ifølge bransjebladet Elektronikkbransjen har den norske biologen bak produktet, Baard Joannesen, levert over 92.000 høyttalere. Mesteparten til det norske markedet.

Klikk Teknologi var en av de aller første som fikk teste høyttaleren - og trillet terninggkast seks. Her følger den originale testen fra juni i fjor:

Det som skiller Music Angel Friendz fra andre små mobilhøyttalere er to ting.

Den kunne like gjerne vært laget av Apple: Det første er designen. Music Angel Friendz har fått en utrolig lekkert kubisk design. Sammen med en utsøkt byggekvalitet fremstår Music Angel Friendz som et produkt som like godt kunne vært laget av Apple. Et LED-lys på undersiden lyser blått når høyttaleren er slått på og rødt/lilla når den lader. I mørket gir LED-lyset en stilig effekt.

Du kan koble sammen flere: Suksessformelen til Music Angel Friendz blir nok ikke bare designen, men at den kan kobles sammen med andre Music Angel Friendz-høyttalere.

Her snakker vi ikke bare om at den kan kobles sammen med én annen «tvilling», men seriekobles i det uendelige. Vi har testet ved å kobles sammen fem Music Angel Friendz-høyttalere. Resultatet er at lyden blir fyldigere ved at man får mer kraft og volum når flere høyttalere spiller sammen. Selve lydbildet blir ikke bedre av at mange høyttalere kobles sammen, men når mange samles enten det er på stranden, i en park eller utenfor festivalteltet er nok volum mye viktigere enn lydkvalitet.

Ozzo tube spiller for eksempel penere, men den kan ikke by på langt nær samme volum som Music Angel Friendz - selv med bare én høyttaler koblet til. Forskjellen blir tydeligere jo flere høyttalere vi kobler til. Lydbildet mangler litt oppløsning og på høye volum kan man oppleve at lyden vrenger seg noe. Men til det bruk denne typen høyttalere er tiltenkt, tipper vi de fleste likevel vil bli imponert over hvor bra denne lille dingsen tross alt spiller.

Et lite minus er at høyttaleren/forsterkeren suser når den står på uten å spille musikk.

Den digitale forsterkeren (D-class) leverer 2 x 3 watt og bruker bare strøm når den mottar signaler. Batteriet holder til spilling i alt fra cirka 13 til 50 timer - alt etter hvor høyt du spiller.

Det følger to ledninger med høyttaleren. En kort USB/mini-jack som brukes for å koble mobilen eller MP3-spilleren til høyttaleren og/eller for å koble sammen flere høyttalere. I tillegg følger det med en kabelsnelle (utrolig praktisk) som har mini-USB på den ene enden og USB/mini-jack i den andre. Denne kabelen brukes for å lade høyttaleren enten via en PC eller via USB-laderen til mobilen din. Kabelen kan også brukes for å koble sammen flere høyttalere. Denne ledningen er en del lenger enn den første og gjør at man kan plassere høyttalerne med en avstand på opp til 80 centimeter.

En liten «smykkepose» sørger for oppbevaring av høyttaler og kabler når disse ikke er i bruk.

Music Angel Friendz tipper vi blir sommerens store hit på dingsefronten. Kjøp en til deg selv og en til en god venn, så er festen i gang...

Til toppen

Intervju

Intervju med mannen bak Music Angel Friendz, Baard Johannessen, i fagbladet Elektronikkbransjen

Til toppen