Mesterhjernen (Innbundet)

Serie: Krimteam Siri og Max 2

Forfatter:

Thomas Kirkeberg (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 240
Illustratør: Kirkeberg, Thomas
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202509811
Kategori: Barnebøker
Alder: 8 - 12
Omtale Mesterhjernen

Hvem har mesterhjerne?

Ingen tvil om at Max 12 år, er utstyrt med mesterhjerne. Han er Heimviks beste sjakkspiller uansett alder. Denne helgen skal det være stor sjakkturnering. Alle vil slå Max. Max beste venn Siri og hennes pappa lensmannen er dommere. Men mens de første kampene er i gang, skjer det mystiske ting. Safen i kommunehuset blir robbet for 1 million kroner og bankkontoene til deltagerne blir tømt. Hva er det som skjer? Krimteam Siri og Max kaster seg hodestups inn i saken. Dette vil de finne ut av. Men  ingen ante vel at det skulle by på så mye dramatikk. Spennende fra første side.

Til toppen

Andre utgaver

Mesterhjernen
Bokmål Heftet 2016
Mesterhjernen
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Lars Mæhle:

Utdrag

Max holdt pusten. Siri var råsterk, det visste han. Men dette! Å skulle fire seg bortover et spetakkel av en takrenne etter fingertuppene, det klare vel ikke engang hun?

Han hørte Siri stønne der oppe, lukket øynene og ba en rask bønn.

Idet han åpnet dem igjen, var Siri to meter lenger borte. Men nå så han at underarmene hennes skalv. Hun ville ikke klare å klamre seg fast i takrenna stort lenger. Hun bannet og strevde, men firte seg stadig lenger bortover.

Til slutt hang hun og dinglet rett over det åpne vinduet.

Hjerte til Max pumpet. Hvordan skulle hun klare dette? Å komme seg inn vinduet som var under henne, fra denne posisjonen, mens hun klamret seg fast til takrenna etter fingertuppene?

Til toppen

Bøker i serien