Verdens farligste gjeng 3: På dypt vann (Innbundet)

Forfatter:

, Ida Larmo (Illustratør)


FELLER OG SPRENGSTOFF
- GJENGEN ER PÅ FERDE IGJEN!

Verdens farligste gjeng-bøkene innehlder fem korte, ville og skikkelig morsomme historier om alt som kan skje når de voksne ikke følger med!

Denne gangen opplever Vampyrrosa noe grusomt. Hun har nemlig blitt forelsket, og det kan man jo ikke når man er med i Verdens farligste gjeng ... Enda verre blir det når kvartetten blir sumobrytere og finner en død mann i Ondskapens skog!

Gjennomillustrert i farger og med tegneserieelementer som gjør historiene morsomme å lese.
 

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 144
Illustratør: Larmo, Ida
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202515836
Kategori: Barnebøker
Alder: 9 - 12
Omtale Verdens farligste gjeng 3: På dypt vann

Feller og sprengstoff - gjengen er på ferde igjen!

Verdens farligste gjeng er tilbake. Fem nye historier gjør dem farligere enn noen gang. Vampyrrosa opplever noe grusomt. Hun har nemlig blitt forelsket, og det kan man jo ikke bli når man er med i Verdens farligste gjeng, så gjengen må finne ut hvordan de kan kurere henne og lager en skikkelig plan for å løse problemet. Men ikke alt ordner seg slik de ønsker... Enda verre blir det når  kvartetten blir sumobrytere og finner en død mann i Ondskapens skog. Og hvordan er det egentlig med en gjeng, er de verdens beste venner, og hva må til for å bevise for hverandre at man er bestevenner? Snart befinner Verdens farligste gjeng seg på dypt, dypt vann … Følg med , følg med!

 

Til toppen